7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Până pe 5 iunie, se eliberează cărţi de identitate şi sâmbătă

Craiova: Până pe 5 iunie, se eliberează cărţi de identitate şi sâmbătă

Primăria Municipiului Craiova prin Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Craiova în colaborare cu Consiliul Judeţean Dolj prin Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj vin în sprijinul cetăţenilor prin deschiderea ghişeelor de lucru cu publicul în fiecare zi de sâmbătă între orele 9.00 – 12.00, până în data de 5 iunie, la sediul DEP Craiova din Craiova, Str.Unirii, nr. 45.
Principalele documente ce trebuie să însoţească cererea pentru obţinerea unui act de identitate: actul de identitate vechi (dacă îl mai deţin), certificatul de naştere şi după caz şi cel de căsătorie ori hotărârea de divorţ definitivă şi irevocabilă, certificatul de deces al soţului/soţiei în cazul persoanelor văduve,  actul pentru spaţiul de locuit, chitanţa reprezentând contravaloarea actului de identitate (7 lei-cartea de identitate sau 1 leu-cartea de identitate provizorie) si contravaloarea  taxei de timbru extrajudiciar (5 lei) .

În situaţia în care solicitanţii nu pot prezenta unul din documentele de stare civilă sau nu pot face dovada unei adrese de domiciliu, cererile vor fi soluţionate prin eliberarea de cărţi de identitate provizorii cu termen de valabilitate de maxim un an de zile.
Pentru informaţii suplimentare sau alte detalii, cei interesaţi se pot adresa Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Craiova , tel: 0351451886 persoană de contact, Enuşoiu Carmen –Valeria  sau Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj  tel: 0351411290/ 0768102255 persoană de contact,   Milculescu Tania-Augustina .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS