Acasă Local Dolj Dolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

razie politie

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Gângiova, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat în trafic pe T. Moise, de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Pe numele celui în cauză a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule.

Aseară, la ora 20:00, polițiști ai Formațiunii Rutiere Segarcea au depistat-o pe C. Daniela, de 21 de ani, din comuna Lipovu, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 561, între localitățile Segarcea – Cerăt, fără a poseda permis de conducere.
Pe numele craiovencei polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nici o categorie de vehicule.

Azi noapte, lucrătorii Secţiei 8 Poliție Rurală Rast împreună cu cei ai posturilor de poliţie şi subofiţeri jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova l-au depistat pe B. Danicu, de 28 de ani, din comuna Bistreț, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe DN 55 A având o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
B. Danciu a fost condus la Spitalul Băilești unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version