14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tineri reţinuţi pentru tentativă la tâlhărie, furt calificat și violare de domiciliu

Dolj: Tineri reţinuţi pentru tentativă la tâlhărie, furt calificat și violare de domiciliu

Polițiștii din Lipovu au fost sesizați ieri de către R. Constantin, de 63 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 07/08.03.2016, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei 5 butelii de aragaz , producând un prejudiciu în valoare de 350 de lei.
Polițiștii din Segarcea şi cei din cadrul Posturilor de Poliţie Lipovu şi Cerăt au identificat autorul furtului, stabilind că se numește L. P., de 16 ani, din comuna Lipovu, judeţul Dolj.
Prin extinderea cercetărilor, anchetatorii au stabilit că tânărul împreună cu D. Mari, de 18 ani, şi P. F., de 16 ani, ambii din comuna Lipovu, în noaptea de 07/08.03.2016, au pătruns fără drept în locuinţa soților C. Trifan, de 86 de ani și C. Stănuţa, de 81 ani, din comuna Lipovu, unde au încercat să sustragă bani şi bunuri prin constrângere fizică şi ameninţări.
De asemenea, tinerii au pătruns şi în locuinţa Ilenei B., din comuna Lipovu, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare de 1000 de lei.
În aceeași noapte, cei trei doljeni au mai pătruns în două locuințe de unde au  mai sustras alte bunuri în valoare de 50 lei.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite persoanelor vătămate.
Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată, furt calificat şi violare de domiciliu, au fost introduşi în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS