11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovencele aflate la volan, "amendate" cu flori

Craiovencele aflate la volan, „amendate” cu flori

Şoferiţele au primit flori atât de la ofiţerii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj,  de la poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova dar şi de la reprezentanţii firmei de software Netrom. În plus, pe lângă un buchet de flori, şoferiţele au primit de la poliţişti sfaturi preventive şi urări de La Multi Ani. Acţiunea poliţiştilor rutieri de a „sancţiona” doamnele şi domnişoarele depistate la volan s-a derulat pe străzile din municipiu.
Poliţiştii au oprit în trafic, doamnele sau domnişoarele care conduceau autovehicule şi spre surprinderea acestora, în loc să le solicite documentele pentru a le controla, oamenii legii şi informaticienii le-au „sancţionat” cu flori şi felicitări.
Un moment inedit a fost acela când în trafic a fost oprit şi un echipaj de ambulanţa, iar asistenta de pe ambulanţă a fost felicitată, fiind foarte surprinsă de gestul frumos şi de această surpriză. De asemenea, o altă tânără a dat „nas în nas ” cu echipajele poliţiei dotate cu flori chiar în momentul în care susţinea proba practică a examenului de obţinere a permisului de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS