14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi doljeni, reţinuţi de poliţie sub acuzaţia de contrabandă cu ţigări

Doi doljeni, reţinuţi de poliţie sub acuzaţia de contrabandă cu ţigări

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut astăzi, pentru 24 de ore, doi doljeni, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În această dimineață, în baza ordonanțelor de percheziție emise de magistrații Judecătoriei Craiova, polițiștii doljeni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat patru percheziții domiciliare în Caraula și Călărași la locuințele lui R. Cosmin, de 39 ani, din comuna Caraula și G. Gabriel, de 23 de ani, din comuna Călărași.
În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit aproape 1.200 pachete tigarete, diverse mărci, fără timbru de marcaj fiscal românesc.
Cele aproape 24.000 tigarete au fost ridicate și predate Direcției Regionale Vamale Craiova în vederea stabilirii prejudiciului adus bugetului consolidat al statului.
Cei doi suspecți urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi și libertăți în vederea emiterii mandatelor de arestare preventivă pentru 30 zile.

Doljenii, suspectaţi de contrabandă, au fost introduși în arestul I.P.J. Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS