Andrei Lazăr, fiul magistratei Liliana Lazăr, fostă judecătoare a Secţiei Civile din cadrul Judecătoriei Craiova, care a tăiat un bărbat de 34 de ani, în timpul unui concert organizat sâmbătă la Casa de Cultură a Studenților din Craiova este audiat de oamenii legii. Potrivit unor surse judiciare, după audieri, cel mai probabil Andrei Lazăr va fi reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniştii publice.

În acestă dimineaţă, la audieri a fost adus şi craioveanul Ionuţ Stângă, zis Willy, care ar fi fost implicat în scandalul de duminică dimineaţa. Se pare ca faţă de acesta nu va fi luată nici o măsură preventivă. Vom reveni cu amănunte.
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.