Acasă Local Dolj Craiova:  Șoferul care nu a oprit la semnalul poliției a fost identificat

Craiova:  Șoferul care nu a oprit la semnalul poliției a fost identificat

Șoferul care aseară nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție din Craiova, și care a reușit să scape, a fost identificat astăzi.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani, șoferul unui Audi R8. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, acesta a fugit pentru că nu avea asigurare RCA. Tânărul va fi sancționat pentru cinci fapte cu o amendă de 6.000 de lei, va rămâne fără permis pentru o perioadă de 90 de zile și îi va fi reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului. Faptele de care este acuzat sunt: ignorarea semnalului polițiștilor, circulație pe sens opus, neacordare prioritate, folie pe geamuri și lipsa RCA.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version