Acasă Local Dolj Weekend în paşi de tango argentinian, la Craiova

Weekend în paşi de tango argentinian, la Craiova

Asociația pentru Cultură și Tango în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor organizează în perioada 12-14 februarie, în premieră la Craiova, un weekend cu iubire şi îmbrăţişări în paşi de tango argentinian.

Evenimentul va avea loc în noua sală de dans a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova și va cuprinde:
– Lecţii de tango argentinian cu Anca şi Traian Ionescu, fondatorii Asociaţiei pentru Cultură şi Tango şi producătorii spectacolului de muzică live-tango-teatru „Luna Tango”. O reprezentație a spectacolului a avut loc și la Opera Română din Craiova în data de 9 septembrie 2015.
– Curs de Dezvoltare Personală prin Mișcare și Tango Terapia cu Monica Toma – formator, consilier dezvoltare personală, coach, instructor de dans, va ghida primii paşi făcuţi în explorarea acestei arte prin care reuşim, cu fiecare dans în parte, să scriem o pagină a unei “Poveşti fără sfârşit” – Tango-ul Argentinian.
– Practică de tango argentinian asistată.
– Seară de dans cu show.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version