Acasă Local Dolj Doljeni cercetați pentru tăiere şi furt material lemnos

Doljeni cercetați pentru tăiere şi furt material lemnos

Polițiștii doljeni l-au depistat pe ieri după amiază S. George, de 20 de ani,  din comuna Argetoaia, în timp ce transporta, cu căruţa, material lemnos fără a avea documente de provenienţă.
Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta a tăiat şi sustras, din pădurea proprietatea Ocolului Silvic Filiaşi, mai mulți arbori esenţă gârniţă şi cer, valoarea prejudiciului urmând a se stabili  de către reprezentanţii Ocolului Silvic Filiaşi.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal.

În aceeași zi, la ora 19.30, o echipa de jandarmi din cadrul IJJ Dolj au sesizat Poliţia Oraşului Dăbuleni cu privire la faptul că, în jurul orei 15.30, l-au surprins pe C. Zor, de 36 de ani, din comuna Amărăştii de Jos, sat Ocolna, în timp ce transporta cu o căruţă, cantitatea de 0,494 mc. material lemnos, din specia salcâm.
Ulterior s-a stabilit că materialul lemnos provine din tăierea a 18 arbori din pădurea Ocolului Silvic Dăbuleni, și pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version