Acasă Local Dolj Coliziune între trei maşini şi o căruţă pe DN 6, la Cârcea

Coliziune între trei maşini şi o căruţă pe DN 6, la Cârcea

Ion Chile, de 53 de ani, din comuna Dioşti, a condus în această dimineață, pe DN 6, în localitatea Cârcea, dinspre  Leu spre Craiova, şi  nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism, condus în faţa sa de Dorel Cârnu, de 43 de ani, din comuna Leu, pe care l-a lovit și l-a proiectat într-un vehicul cu tracţiune animală, nesemnalizat  corespunzător.
Căruța condusă de Mircea Opriţă, de 65 de ani, din comuna Cîrcea, a pătruns în DN 6, ieşind de pe strada Pescarului, fără a respecta  semnificaţia indicatorului Oprire.
În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, condus din sens opus de Tuţă Costin, de 46 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui Mircea Opriţă si a lui Ion Chile.
Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul vehiculului cu tracţiune animală Mircea Opriţă a fost testat cu aparatul alcoolscop rezultatul fiind 0,49 mg/alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorii auto purtau centurile de siguranţă, în auto nu au  fost depistate detectoare radar, iar accidental nu s-a produs din cauza factorului drum. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version