16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljColiziune între trei maşini şi o căruţă pe DN 6, la Cârcea

Coliziune între trei maşini şi o căruţă pe DN 6, la Cârcea

Ion Chile, de 53 de ani, din comuna Dioşti, a condus în această dimineață, pe DN 6, în localitatea Cârcea, dinspre  Leu spre Craiova, şi  nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism, condus în faţa sa de Dorel Cârnu, de 43 de ani, din comuna Leu, pe care l-a lovit și l-a proiectat într-un vehicul cu tracţiune animală, nesemnalizat  corespunzător.
Căruța condusă de Mircea Opriţă, de 65 de ani, din comuna Cîrcea, a pătruns în DN 6, ieşind de pe strada Pescarului, fără a respecta  semnificaţia indicatorului Oprire.
În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, condus din sens opus de Tuţă Costin, de 46 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui Mircea Opriţă si a lui Ion Chile.
Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul vehiculului cu tracţiune animală Mircea Opriţă a fost testat cu aparatul alcoolscop rezultatul fiind 0,49 mg/alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorii auto purtau centurile de siguranţă, în auto nu au  fost depistate detectoare radar, iar accidental nu s-a produs din cauza factorului drum. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS