Acasă Local Dolj Craiova: Instanța de apel amână falimentul Termo

Craiova: Instanța de apel amână falimentul Termo

Administratorul judiciar al Termo Craiova, Mariana Somnea (foto medalion), spune că judecătorul sindic care a respins planul de reorganizare nu ştie nici măcar să extragă TVA-ul dintr-o sumă (Foto: Arhiva GdS)

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au amânat pronunțarea asupra falimentului SC Termo Craiova SRL. După ce Tribunalul Dolj a respins la data de 22 octombrie 2015 cererea de confirmare a planului de reorganizare al SC Termo, creditorii și lichidatorul judiciar au făcut apel. Procesul a avut loc azi, dar instanța a decis să amâne pronunțarea pentru data de 17 februarie 2016. „Am participat la proces, instanța a mânat pronunțarea. Decizia va fi dată în luna februarie”, a declarat pentru GdS, Maria Somnea , lichidator judiciar SC Termo Craiova SRL.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version