10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMiron Cozma, implicat într-o tamponare la intrarea în municipiul Craiova

Miron Cozma, implicat într-o tamponare la intrarea în municipiul Craiova

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a fost rănit uşor în urma unui accident provocat chiar de el, în această seară, la intrarea în municipiului Craiova, în zona hypermarketului Metro.

Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Miron Cozma conducea un autoturism Dacia Logan dinspre Slatina către Craiova, a virat stânga pentru a intra în parcarea hypermarketului Metro şi a fost lovit în plin de o dubiţă care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului dintre cele două autovehicule, Loganul condus de Cozma a fost proiectat în alt autoturism care ieşea din parcarea magazinului. În urma accidentului, Miron Cozma a fost lovit uşor la cap şi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Din primele cercetări, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului este Miron Cozma, care nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate autovehiculului car circula din sens opus.

Poliţiştii doljeni mai spun că urmează să hotărască dacă accidentul rutier va fi înregistrat ca o tamponare sau vor întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS