11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO doljeancă bănuită de înşelăciuni, reţinută de poliţiştii din Alba Iulia

O doljeancă bănuită de înşelăciuni, reţinută de poliţiştii din Alba Iulia

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut o femeie din judeţul Dolj, aceasta fiind cercetată pentru comiterea mai multor infracțiuni de înşelăciune, comise pe raza aceluiași municipiu, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reţinut ieri o femeie din județul Dolj, bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune, comise prin metoda „şmen”.

În fapt, femeia de 41 de ani, din localitatea Negoi, județul Dolj, este bănuită că, în perioada septembrie 2014 – aprilie 2015, împreună cu un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Timișoara, s-ar fi amplasat în apropierea unor case de schimb valutar din Alba Iulia și ar fi abordat trei persoane din judeţul Alba, oferindu-le schimburi mai avantajoase decât cele afişate de casele de schimb.
În aceste împrejurări, profitând de neatenţia acestora, femeia, împreună cu complicele său, ar fi reușit să-i înşele cu sume cuprinse între 450 şi 2.000 de lei.
În cursul zilei de astăzi, femeia va fi prezentată magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS