3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova 2021, alături de bobocii Colegiului "Frații Buzești"

Craiova 2021, alături de bobocii Colegiului „Frații Buzești”

Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti”, alături de Asociaţia “Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021” organizează vineri, 30 octombrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultura a Studenților o plimbare în timp prin Balul Bobocilor.
În urmă cu peste 100 de ani, în 1881, se înființa unul dintre cele mai prestigioase colegii atât din Craiova, cât și din țară, Colegiul Național “Frații Buzești”.
Un model de excelență, performanță și disciplină, anul acesta Colegiul National “Frații Buzești” își serbează cea de-a 134-a aniversare a sa, în același stil elegant care îl caracterizează, iar unul dintre cele mai importante evenimente ale sezonului este ”Balul Bobocilor – Investim în viitor”.
Organizat de Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” şi Royal Models Agency, Balul Bobocilor se va desfăşura după un scenariu desprins din secolul XIX, un secol al culorii, eleganței și bunului gust. De la covorul roșu, la cabine foto pentru participanți, la Wall of Fame, totul se conturează într-un festin de frumusețe și rafinament. Un show de excepție care va îngloba, pe lângă un concurs inedit de Miss și Mister, o reprezentație a magicianului MAIK, participant la Românii au Talent, toate acestea fiind culminate de un show unic CORINA, ce promite să ofere publicului un spectacol incendiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS