10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Două gospodării de pe strada Aleea Toamnei, afectate de incendiu

Craiova: Două gospodării de pe strada Aleea Toamnei, afectate de incendiu

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii și 30 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Luni, 26 octombrie, în jurul orei ora 20.00, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul locuinţei lui Ion G.. Incendiul s-a propagat la o anexă gospodărească, proprietatea lui Constantin D., din municipiul Craiova, de pe strada Aleea Toamnei. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit și bucătăria de vară, existând posibilitatea de propagare la vecinătăți. În urma acestuia, au ars:
acoperişul casei lui Ion G., confecţionat din scândură cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp., bucătăria de vară, confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. De asemenea, la Constantin D. au ars anexa gospodărească, confecţionată din scândură cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un coş de fum neprotejat termic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS