7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr cercetat penal pentru furt din locuinţă, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor

Dolj: Tânăr cercetat penal pentru furt din locuinţă, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor

Polițiștii Secției 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi ieri de o localnică cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras un radio-casetofon, în valoare de 200 de lei.

În urma activităților specifice de cerecetare desfășurate, polițiștii doljeni au identificat autorul furtului, stabilind că se numește C. Mădălin, de 18 ani, din localitate.
După identificarea autorului, oamenii legii au stabilit faptul că tânărul nu a sustras din locuința femeii doar un radio-casetofon ci și o pușcă cu aer comprimat, pe care partea vătămată nu o delarase inițial la sesizarea furtului, armă care nu era deținută legal, nefiind înregistrată pe numele vreunei persoane, a fost ridicată deja de polițiști în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea situației juridice. De asemenea, doljeanul a mai pătruns, în aceeași noapte, și în imobilul altui consătean, fără a sustrage bunuri.
Polițiștii doljeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt din locuinţă, violare de domiciliu și nerespectarea regimului armelor și munițiilor față de tânăr însă și localnica este cercetată de polițiști pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS