15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Societate comercială amendată cu 20.000 de lei pentru comerţ ilegal în domeniul „morărit - panificaţie”

Craiova: Societate comercială amendată cu 20.000 de lei pentru comerţ ilegal în domeniul „morărit – panificaţie”

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit – panificaţie”.

Oamenii legii au efectuat mai multe controale și verificări la 11 societăţi comerciale, şase persoane fizice şi patru mijloace de transport. Astfel, ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale de peste 76.000 lei, iar valoarea mărfurilor confiscate se ridică la aproape 3.000 lei, reprezentând aproape 1.500 kilograme de faină, tărâte de grau, mălai și cereale.
În urma controlului efectuat la un magazin din Craiova, polițiștii au identificat cantitatea de 160 kg făină, 500 kg tărâţe de grâu, 225 kg uroaie, 150 kg porumb boabe, 60 kg seminţe floarea soarelui şi 70 kg mălai, pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu 20.000 lei, iar produsele deţinute ilegal au fost confiscate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS