Acasă Local Dolj Poliţist doljean accidentat de un şofer care nu a oprit la semnalul...

Poliţist doljean accidentat de un şofer care nu a oprit la semnalul subofiţerului

Un poliţist doljean a fost accidentat azi noapte,  în jurul orei 00.30, pe bld. Racoţeanu din Filiaşi, de un şofer care nu a oprit la semnalul subofiţerului.
Echipa operativă din cadrul Poliţiei Filiaşi ajunsă la faţa locului, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, a stabilit din primele verificări faptul că un poliţist, în vârstă de 42 de ani, din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi, fiind în timpul serviciului şi echipat regulamentar, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula din direcţia Drobeta Turnu Severin către Craiova, al cărui conducător auto nu a oprit lovindu-l pe poliţist. Imediat după impact conducătorul auto a oprit autovehiculul, fiind identificat în persoană lui Pietreanu Vintilă, de 31 de ani, din Piatra Olt, judeţul Olt, totodată stabilindu-se şi faptul că nu se afla sub influenţă băuturilor alcoolice.
Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, în cauza fiind întocmit dosar de cercetare penală în care se continuă cercetările sub coordonarea procurorului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version