7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Amenzi de peste 15.000 de lei date unor comercianţi din Piaţa "Big Nou"

Craiova: Amenzi de peste 15.000 de lei date unor comercianţi din Piaţa „Big Nou”

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au organizat şi executat o acţiune, în colaborare cu Poliţia Locală, pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicite, derulate în alte locuri decât cele prevăzute de lege, precum şi pentru depistarea persoanelor care efectuează acte de comerţ cu încălcarea intereselor legitime ale consumatorilor.
În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au efectuat verificări în 6 locuri şi medii cunoscute cu risc criminogen, la 22 societăţi comerciale, precum și la 16 persoane fizice independente.
din zona Pieţei agroalimentare „Big Nou” din cartierul Craioviţa Nouă. În urma controalelor au fost constatate și aplicate 24 sancţiuni contravenţionale de peste 15.000 lei.
Unul dintre oamenii prinşi în ilegalitate a fost I. Dănuţ, de 45 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5000 lei, conform prevederilor din Legea 12/1990, întrucât vindea produse a căror proveniență nu a putut fi dovedită, respectiv țigări fără timbru de marcaj românesc. Totodată, de la acesta au fost ridicate în vederea confiscării 10 pachete țigări fără timbru de marcaj românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS