Acasă Local Dolj Doi doljeni din Ţuglui s-au ales cu dosar penal pentru vânătoare fără...

Doi doljeni din Ţuglui s-au ales cu dosar penal pentru vânătoare fără autorizaţie

O patrulă din structura Segarcea a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj, aflată în misiune pentru prevenirea faptelor antisociale în domeniul cinegetic, s-a sesizat cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare 53 Gura Văii, din comuna Ţuglui, se află doi bărbaţi care au asupra lor o puşcă de vânătoare. Jandarmii i-au oprit şi i-au legitimat, stabilind că ambii sunt din comuna Ţuglui, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceştia nu îşi justificau prezenţa pe fondul de vânătoare şi nu deţineau autorizaţie de vânătoare legală. Asupra celor doi au fost găsite o puşcă de vânătoare de calibru 16 mm, 13 cartuşe de acelaşi calibru, un proiector cu bec halogen şi un acumulator de 12 V.

Doljenilor le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vânătoare fără autorizaţie de vânătoare legală şi vânătoare prin utilizarea pe timp de noapte a autovehiculelor sau dispozitivelor care permit ochirea şi tragerea pe întuneric. Dosarul a fost înaintat organelor judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IP.J) Dolj pentru continuarea cercetărilor.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version