Acasă Local Dolj UPDATE Percheziţii DIICOT la traficanţi de medicamente din Bucureşti şi cinci judeţe

UPDATE Percheziţii DIICOT la traficanţi de medicamente din Bucureşti şi cinci judeţe

(Foto: citynews.ro)

Procurorii DIICOT efectuează, în această dimineaţă, percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Cluj şi Timiş la traficanţi de medicamente, potrivit evenimentulzilei.ro.

Suspecţii ar fi comercializat ilegal medicamentele Xanax şi Diazepam, căutate pentru efectele împotriva depresiei şi anexietăţii. Medicamentele proveneau din România, Serbia şi Bulgaria şi urmau să ajungă în Norvegia. În cauză, anchetatorii colaborează cu autorităţile străine.

UPDATE: Dosarul este instrumentat de procurorii DIICOT din judeţul Gorj, iar ofiţerii BCCO din Craiova, Târgu Jiu şi Bucureşti efectuează, la această oră, 13 percheziţii. Patru dintre acestea se fac în Gorj, patru în Mehedinţi, una în Craiova, două în Cluj, una în Timişoara şi una în Bucureşti. Sunt vizaţi membrii unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri de risc. Până în acest moment au fost ridicate mii de comprimate de Xanax şi Diazepam, diverse sume de bani, un pistol cu glonţ şi ţigări de contrbandă. Suspecţii urmează să fie duşi la sediul DIICOT din Târgu Jiu pentru a fi audiaţi.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version