11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţiştii doljeni au dat amenzi în valoare de 21.000 de lei pentru infracţiuni la regimul silvic

Poliţiştii doljeni au dat amenzi în valoare de 21.000 de lei pentru infracţiuni la regimul silvic

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică în colaborare cu Direcția Silvică Dolj, dar și împreună cu reprezentanți ai CRSV Râmnicu Vâlcea, au organizat și executat o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilegale la regimul silvic.

În cadrul acțiunii au fost efectuate 4 controale în fondul forestier, au mai fost verificate două societăți comerciale, precum și nouă autovehicule. Au fost legitimate 21 de persoane şi au fost aplicate şase sancțiuni contravenționale în valoare de 21.000 lei. De asemenea, au fost constatate două fapte de natură penală, cauze în care polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, în conformitate cu prevederile legale.
În imediata apropiere a orașului Dăbuleni, în fondul forestier, a fost depistat B. Daniel, de 34 ani, din localitate, care, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a ocupat în mod ilegal 100 mp din fondul forestier naţional, prin amplasrea unei rulote şi a unei încăperi provizorii. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal. De asemenea, în fondul forestier din comuna Călăraşi – punctul Zavoi, a fost depistat T. Florin, de 45 ani, din Craiova, care a comis aceeaşi infracţiune. Și pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS