11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAIESEC Craiova, de 24 de ani în viețile studenților

AIESEC Craiova, de 24 de ani în viețile studenților

AIESEC Craiova împlineşte mâine 24 de ani de existenţă. Cu acest prilej, organizaţia studenţească organizează un eveniment la care vor participa membri, alumni şi parteneri, care vor sărbători împreună trecerea a încă unui an plin de provocări și reușite.
Scopul principal al evenimentului este de a-i aduce aproape pe toţi aceia care au contribuit timp de 24 de generaţii la succesul organizaţiei. Cu o tradiţie de 67 de ani la nivel mondial şi regăsindu-se în 2.400 de centre universitare din 126 tări şi teritorii, AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi, o platformă internaţională de oportunităţi recunoscută de ONU. Aceasta numără peste 70.000 de membri, oferind peste 6.000 de poziţii de leadership, 20.000 de oportunități de voluntariat şi 6.500 de stagii de practică internaţionale anual.
AIESEC Craiova este al doilea comitet local AIESEC înfiinţat în România în 1991, care organizează în acest an două proiecte naționale, GROW în parteneriat cu Școala de Valori, un program adresat liceenilor și Experience around the world, proiect care vizează copiii din centrele de plasament din Craiova, și vine ca o extensie a ediției de iarnă, Christmas around the world. De asemenea, AIESEC Craiova a reușit să implementeze și proiecte locale, cum ar fi Craiova Capitală Culturală Europeană 2021, în parteneriat cu asociația cu același nume.
AIESEC Craiova contribuie în viețile studenților și cu programele Global Citizen și Global Talent, care le oferă acestora posibilitatea de a pleca într-un stagiu de voluntariat sau într-un internship plătit, în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS