8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Au furat lemne şi au făcut scandal. Jandarmii le-a aplicat amenzi usturătoare

Dolj: Au furat lemne şi au făcut scandal. Jandarmii le-a aplicat amenzi usturătoare

Aseară, în zona localităţii Amărăştii de Jos, o patrulă auto de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată pe timpul executării unei misiuni de prevenire şi combatere a activităţilor ilegale cu material lemnos, a observat un tânăr care conducea o căruţă încărcată cu material lemnos.
Jandarmii din cadrul patrulei, au oprit căruţa respectivă, au identificat bărbatul de 23 de ani, din localitatea Amărăştii de Jos, care transporta lemnele. În urma discuţiilor purtate de jandarmi cu tânărul, acesta a recunoscut ca a luat lemnele din fondul forestier de stat.
Jandarmii au condus bărbatul la postul de poliţie din localitate, pentru luarea măsurilor legale împotriva acestuia. Pe timpul deplasării a apărut un alt bărbat, de 34 de ani, din aceeaşi localitate, care a devenit agresiv şi violent, solicitând jandarmilor să-l lase în pace pe cel în cauză, acesta fiindu-i rudă. Jandarmii l-au imobilizat pe acesta şi l-au introdus în autovehiculul de serviciu, pentru a fi condus la postul de poliţie.
Între timp şi-a făcut apariţia, cu o căruţă, un al treilea bărbat, de 31 de ani, frate cu cel urcat în dubă, care a manifestat o atitudine şi mai agresivă, punând de mai multe ori mâna pe o coasă. Jandarmii au intervenit, l-au imobilizat şi pe acesta, toţi trei fiind conduşi la postul de poliţie. Jandarmii l-au sancţionat pe pe tânărul de 23 de ani cu amendă în valoare de 800 de lei, pentru ridicarea de material lemnos din fondul forestier de stat, iar pe ceilalţi doi tineri cu amendă în cuantum de 3000 de lei fiecare, pentru împiedicarea organelor de ordine în vederea îndeplinirii îndatoririlor de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS