17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe bulevardul Nicolae Titulescu

Craiova: Accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe bulevardul Nicolae Titulescu

Patru  autoturisme s-au ciocnit ieri pe bulevardul Nicolae Titulescu, după ce un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară.

Ieri, 17 iunie, în jurul orei 17.00, Marius Florea, de 31 ani, din comuna Işalniţa, a condus un autoturism, pe bulevardul Nicolae Titulescu, către Craioviţa Nouă, iar la intersecţia cu strada Constantin Brâncuşi nu a păstrat o distanţă regulamentară în timpul mersului faţă de un autovehicul condus în aceeași direcție de Constantin Creţoiu, de 31 de ani, din Novaci, pe care l-a lovit și l-a proiectat în alt autoturism, condus de Ionuţ Motoi, de 33 de ani, din Craiova. Maşina condusă de Ionuţ Motoi a fost proiectată în alt autoturism condus de Mihai Nătăşelu  , de 38 ani, din Craiova. În urma accidentului a rezultat  rănirea uşoară a lui Creţoiu Constantin.
Polițiștii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS