7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Se întrerupe apa în cartierele 1 Mai, Lăpuş şi în zona centrală

Craiova: Se întrerupe apa în cartierele 1 Mai, Lăpuş şi în zona centrală

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă  întreruperea furnizării apei potabile în data de 17 iunie, între orele 09:00 – 20:00, în Cartierul 1 Mai, în vederea cuplării conductei nou construită pe Strada Gheorghe Doja la conductele existente pe Bulevardul Știrbei Vodă, respectiv pe Strada Dealul Spirii. Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona delimitată de Bulevardul 1 Mai, Bulevardul Știrbei Vodă, Strada Unirii, Strada Tabaci, Bulevardul 1 Mai.

De asemenea, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în Cartierul Lăpuș, în ziua de 17 iunie, între orele 10:00 – 13:00. Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este înlocuirea de către SC Compania de Apă Oltenia SA a conductei care alimentează Blocul T11 de pe Calea București. Apa va fi oprită pentru utilizatorii din Cartierul Lăpuș, în aria deservită de Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic nr.2 Calea București, delimitată de Bulevardul Decebal, Calea București, Strada Eustațiu Stoenescu.

Şi în zona centrală a Municipiul Craiova se va întrerupe apa pe 16 iunie, între orele 09:00 – 19:00, în vederea cuplării conductei nou construită pe Strada Matei Millo la conducta existentă pe Strada General Dragalina. Se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru utilizatorii din zona centrală a Municipiul Craiova, în perimetrul delimitat de Calea București, Strada Arieș, Strada Caracal, Strada Bujorului, Strada Alexandru Macedonski, Strada Simion Bărnuțiu, Calea Unirii, Calea București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS