17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii, alături de Alege TV în ultima zi a evenimentului de lansare

Craiovenii, alături de Alege TV în ultima zi a evenimentului de lansare

Craiovenii au venit şi astăzi la Eletroputere Parc Mall să sărbătorească alături de echipa Alege TV lansarea oficială a noii televiziuni a oltenilor. Cei mici au fost încântați să descopere magia dansului alături de copiii talentați de la Clubul de dans sportiv Katamis. Cele mai frumoase desene au fost și astăzi premiate de Bebeti, iar clovnul Pinky i-a cucerit din nou pe prichindei cu tot felul de figurine din baloane. Nu au lipsit de pe tărâmul magic al copilăriei celebrele personaje Disney Minnie și Mickey Mouse.

Dacă cei mici au ales distracția și buna dispoziție, cei mari au zăbovit clipe bune în zona în care au putut beneficia gratuit de consultații și sfaturi medicale acordate de specialiști în dermatologie, cardiologie, kinetoterapie și stomatologie. De asemenea, în spațiul dedicat sănătății craiovenii și-au putut testa gratuit tensiunea arterială și glicemia.

Echipa Alege TV le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături în cele trei zile în care am marcat împreună lansarea oficială a noii televiziuni a oltenilor.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS