17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un bărbat a primit o amendă de 5.000 de lei pentru vânzare ilegală de porumb

Craiova: Un bărbat a primit o amendă de 5.000 de lei pentru vânzare ilegală de porumb

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat  ieri, o acţiune  pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică în municipiul Craiova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul morărit – panificație.
Polițiștii doljeni au efectuat verificări și controale la şase societăți comerciale, precum și la şapte agenți economici care desfășurau activități în acest domeniu. Astfel, în urma neregulilor constatate au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare de  25.000 lei.
De asemenea, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de aproape 1500 lei reprezentând 625  kg porumb, 325 kg furaje pui și 330 pâini.

În cadrul controlului efectuat pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova, a fost identificat un bărbat care comercializa cantitatea de 625 kg porumb, pentru care nu a deţinut documente care să ateste provenienţa legală a acesteia.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei şi i s-a confiscat cantitatea de porumb comercializată fără documente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS