17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O nouă evaluare pentru administratorii care au picat testarea

Craiova: O nouă evaluare pentru administratorii care au picat testarea

(Foto: bihon.ro)
(Foto: bihon.ro)

Administratorii de asociaţii care nu au promovat testarea anuală organizată de Primăria Craiova mai au la dispoziţie nouă zile pentru depunerea cererilor de participare la noua evaluare. Aceasta va avea loc în data de 27 aprilie 2015, când autoritatea locală organizează a doua etapă de evaluare atât pentru administratorii care nu au promovat testul grilă, cât şi pentru administratorii în funcţie care nu s-au prezentat la evaluarea organizată în data de 14 martie 2015.

Pentru susţinerea testării, administratorii de imobile care nu s-au prezentat la evaluarea organizată în martie vor depune la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Craiova (strada A. I. Cuza nr. 7) o cerere însoţită de următoarele documente: certificatul de cazier judiciar, atestatul în original, dovada că este apt din punct de vedere medical şi psihologic pentru desfăşurarea unei astfel de activităţi şi copie xerox după actul de identitate. Temenul limită pentru depunerea cererilor şi documentelor este data de 22 aprilie.

Administratorii care nu au promovat testul grilă la evaluarea organizată în data de 14 martie vor depune la serviciul menţionat anterior doar o cerere pentru participare la noua evaluare. Temenul limită de depunere a acestori cereri este tot data de 22 aprilie.

Testarea se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Craiova în data de 27 aprilie 2015, la ora 11:00. Evaluarea administratorilor va fi determinată prin probă scrisă, respectiv printr-un test grilă care va conţine 20 de întrebări din legislaţia specifică activităţii de administrare a imobilelor. Testul grilă, care este stabilit de comisia de atestare, se consideră promovat în cazul obţinerii a cel puţin 60 de puncte.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS