3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAmenzi de aproape 30.000 de lei aplicate de poliţiştii doljeni în acest weekend

Amenzi de aproape 30.000 de lei aplicate de poliţiştii doljeni în acest weekend

(Foto: fanatik.ro)
(Foto: fanatik.ro)

Poliţiştii doljeni de la Rutieră au continuat şi în acest sfârşit de săptămână acţiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie generate de neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. În atenţia poliţiştilor s-au aflat şi conducătorii auto care încalcă regimul legal de viteză, poliţiştii urmărind informarea acestora cu privire la riscurile la care se expun atunci când circulă cu viteză excesivă. În cadrul acţiunii desfăşurate în judeţ, poliţiştii au constatat şi aplicat 206 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 30.000 lei. Dintre acestea, 13 sancţiuni au fost aplicate pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar alte 61 de sancţiuni pentru viteză neregulamentară. De asemenea, 19 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii a fost depistat un craiovean care conducea un autoturism pe bulevardul Ştirbei Vodă din municipiu şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 390 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile.

De asemenea, o doljeancă din localitatea Breasta a fost depistată conducând un autoturism pe Calea Severinului din Craiova cu viteza de 104 km/h. Şoferiţa a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 877,5 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS