Acasă Local Accident grav în Vâlcea, cu un mort și doi răniți. Unul dintre...

Accident grav în Vâlcea, cu un mort și doi răniți. Unul dintre șoferi băuse

În accident o persoană a murit
Un mort În accident o persoană a murit trei răniți după ce trei autoturisme s-au ciocnit în Râmnicu Vâlcea

Poliția din județul Vâlcea a revenit cu informații noi despre accidentul grav care a avut loc vineri, 19 aprilie, în Râmnicu Vâlcea. Polițiștii vâlceni spun că, din primele verificări efectuate, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a cinci persoane. Este vorba despre trei adulți și doi minori, unei alte persoane fiindu-i efectuate manevrele de resuscitare.

UPDATE despre accident

IPJ Vâlcea a revenit cu amănunte. „În urma evenimentului rutier, s-a constatat decesul conducătorului auto. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, un bărbat de 28 de ani. De asemenea, a fost rănit un minor de 9 ani. Atât șoferul de 28 de ani cât și minorul sunt din municipiul Râmnicu Vâlcea. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul competent”, au transmis polițiștii vâlceni.

Citește și: Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe o stradă din Craiova

Exit mobile version