Acasă Local Gorj Incendiu la o casă din Târgu Jiu

Incendiu la o casă din Târgu Jiu

"Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Târgu Jiu, Strada Slobozia. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, care au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. De asemenea, un echipaj SAJ Gorj, prezent la locul intervenției, a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 72 de ani, care a suferit arsuri în zona feței. Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la spital.", potrivit reprezentanților ISU Gorj.

Pompierii militari intervin în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Târgu Jiu.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Târgu Jiu, Strada Slobozia.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă, care au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite.

De asemenea, un echipaj SAJ Gorj, prezent la locul intervenției, a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 72 de ani, care a suferit arsuri în zona feței.

Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la spital”, potrivit reprezentanților ISU Gorj.

Pompierii iau măsuri ca focul să nu se extindă la alte gospodării.

Citește și: Tânărul care și-a înjunghiat iubita de 13 ani, reţinut pentru 24 de ore

Exit mobile version