Acasă Local Dolj Craiova, locul II în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din...

Craiova, locul II în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Craiova, locul II în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa
Craiova, locul II în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Craiova a obţinut anul acesta, graţie voturilor, locul II în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Bănia a devansat oraşe mari din Occident: Viena, Praga, Londra, Bruxelles, Bruges, Poznan, Manchester, Birmingham, Trier. Locul întâi a fost obţinut de târgul de Crăciun organizat de Budapesta.

Craiova a câştigat, tot anul acesta, locul întâi la Cel mai frumos brad de Crăciun, în clasamentul stabilit pe site-ul partener pentru turism al Comisiei Europene, www.europeanbestdestinations.com.

Târgul de Crăciun se desfășoară în patru zone: Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul.

Vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România şi îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.

De asemenea, au ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate handmade, globuri, coronițe etc.

Târgul are şi un brad uriaș, patinoar, carusel, personaje de poveste şi căsuțe spectaculoase.

Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic, între orele 12.00-22.00, până pe 2 ianuarie 2024.

Citeşte şi: Femeie rănită de o maşină care a pornit la vale în timp ce şoferul vorbea la telefon

Exit mobile version