Acasă Local Dolj Zbor direct către Istanbul de pe Aeroportul Internaţional Craiova

Zbor direct către Istanbul de pe Aeroportul Internaţional Craiova

Zborul Craiova-Istanbul va fi valabil până la finalul lunii decembrie
Zborul Craiova-Istanbul va fi valabil până la finalul lunii decembrie

Aeroportul Internaţional Craiova a introdus un nou zbor de tip charter către Istanbul. În luarea acestei decizii a cântărit foarte mult şi faptul că există un număr mare de angajaţi ai Ford Otosan care trebuie să călătorească pe ruta Craiova – Istanbul. În plus, oraşul din Turcia este o destinaţie turistică extraordinar de căutată, aşa că oamenii din zona Olteniei vor avea posibilitatea să ajungă aici într-un timp foarte scurt pentru a se bucura de câteva zile de vacanţă.

„Vești extraordinare pentru iubitorii zborurilor către destinații fascinante din lumea întreagă. În premieră, din această toamnă, se va putea zbura direct de pe Aeroportul Internaţional Craiova către Istanbul cu un zbor charter, disponibil de două ori pe săptămână, până pe data de 29 decembrie. Frecvența acestui zbor va fi bisăptămânală, în zilele de luni și vineri, oferind o flexibilitate crescută pentru planificarea călătoriilor pentru a explora frumusețile istorice, culturale și culinare ale Istanbulului.

Cu o valabilitate a zborului până pe data de 29 decembrie, înseamnă că aveți timp suficient să vă bucurați de această nouă destinație în timpul sezonului sărbătorilor de iarnă. De asemenea, zborul este dedicat și componenţei de business, facilitând transferul de personal al companiei FordOtosan Romania. Pentru rezervări și mai multe informații despre aceste zboruri charter, vă rugăm să contactați agențiile de turism partenere, pentru a afla disponibilitatea și tarifele zborului Craiova – Istanbul“, a transmis Sorin Manda, directorul Aeroportului Internaţional Craiova.

Citeşte şi: Ce firme se bat pentru refacerea străzilor stricate de CAO

Exit mobile version