Acasă Local Dolj Cosmin Durle, noul secretar general al PSD Dolj

Cosmin Durle, noul secretar general al PSD Dolj

Cosmin Durle
Cosmin Durle

Cosmin Durle, administratorul public al judeţului Dolj, a fost numit, astăzi, în funcţia de secretar general al Partidului Social-Democrat Dolj. Acesta îl înlocuieşte pe Gheorghe Nedelescu, pensionat de multă vreme.

Pesemne că partidul vrea forţe proaspete şi astfel îl aduce în conducere pe mai tânărul Cosmin Durle. Acesta a obţinut funcţia de administrator public al Craiovei în decembrie 2019. Înainte de a ajunge administrator public al Craiovei, Durle a fost administrator al judeţului Dolj, funcţie la care s-a întors şi pe care o ocupă şi acum. În 2017, preţ de câteva luni a trecut şi pe la Pieţe şi Târguri SRL, după demisia lui Claudiu Neagoe. Durle nu a stat însă prea mult la Pieţe, dându-şi demisia după câteva luni.

În timpul în care a ocupat toate aceste funcţii nu a făcut prea multe valuri. Însă pare că partidul a observat că şi-a dat silinţa şi i-a oferit acum o poziţie importantă.

În acest moment, conducerea PSD Dolj va avea următoarea structură: Preşedinte – Claudiu Manda, Prim-vicepreşedinte – Cosmin Vasile, Vicepreşedinte (Senator) Ion Prioteasa, Vicepreşedinte (Senator) Mihail Genoiu, Secretar General – Cosmin Durle, Secretar General – Adjunct Florin Radu, Trezorier – Alin Golumbeanu.

Citeşte şi: A fost lansat numărul 2/2023 al revistei Oltenia Business

Exit mobile version