Acasă Local Dolj Tânăr bătut noaptea trecută în Gara Craiova

Tânăr bătut noaptea trecută în Gara Craiova

Tânărul bătut a ajuns la spital cu răni multiple
Tânărul bătut a ajuns la spital cu răni multiple

Un bărbat de 34 de ani a fost bătut, noaptea trecută, în Gara Craiova și a ajuns la spital cu răni destul de serioase.

„În dimineața zilei de 16 iulie, în jurul orei 04.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție TF Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Complexul Stației CF Craiova o persoană este întinsă pe jos. La fața locului a fost găsit un bărbat de 34 de ani, din Craiova. Acesta le-a declarat polițiștilor că ar fi fost agresat fizic.
La scurt timp au fost identificați doi tineri, de 20 și 29 de ani, din Craiova, bănuiți de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, aceștia s-ar fi agresat reciproc. Bărbatul de 34 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Apoi vor fi dispuse măsuri în consecință“, a transmis IPJ Dolj.

În ce stare a ajuns victima la spital

Reprezentanții SCJU Craiova au confirmat faptul că la spital a ajuns un tânăr rănit.

„La UPU a ajuns un tânăr, victima unei agresiuni fizice (afirmativ lovit cu o sticlă), cu traumatism facial acut, o plagă mentoniera și o fractură dentară. Pacientul a fost conștient, stabil respirator și hemodinamic, a primit îngrijiri medicale în UPU, a fost investigat. S-a eliberat din UPU în urma cu puțin timp“, a transmis Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Citește și: Remediul care scade colesterolul și desfundă arterele

Exit mobile version