Acasă Local Dolj Şocant! Ce avea în rucsac criminalul din Grădina Botanică

Şocant! Ce avea în rucsac criminalul din Grădina Botanică

Obiectele găsite în rucsacul criminalului din Grădin Botanică
Obiectele găsite în rucsacul criminalului din Grădin Botanică

În spaţiul public a apărut o fotografie în care se văd obiectele pe care le-a avut în rucsac criminalul din Grădina Botanică în ziua atacului.

Toate obiectele pe care băiatul le avea în ghiozdan indică faptul că atacul a fost unul premeditat. Acesta avea mănuşi groase, din piele, o mască din plastic negru, care să îi acopere întreaga faţă şi cuţitul de vânătoare. De asemenea, câţiva bani, ţigări, un portofel, dar şi o husă pentru căşti în formă de grenadă.

Criminalul din Grădina Botanică a lovit fără milă

De mănuşi, mască şi acel cuţit de vânătoare s-a folosit în momentul atacului, atunci când a înjunghiat-o fără milă pe Melis, o fată de doar 14 ani, şi pe prietenul acesteia, un tânăr de 19 ani. În urma loviturilor violente, Melis şi-a pierdut viaţa, iar prietenul ei a ajuns în stare extrem de gravă la spital.

Emi se simte mai bine

Singura veste bună este că băiatul de 19 ani se simte acum mai bine. Medicii au declarat că sunt mai optimişti în privinţa stării lui de sănătate. „Pacientul se află în continuare în ATI, însă este conștient, stabil respirator și hemodinamic. Primește în continuare tratament complex și susținut de terapie intensivă. Este supravegheat și monitorizat atent permanent, este îngrijit și tratat de aceeași echipă multidisciplinară de medici. Putem confirma evoluția favorabilă a stării de sănătate a pacientului!”, au tranmis medicii de la SCJU Craiova.

Citeşte şi: Cum a fost posibilă crima din Grădina Botanică

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version