Acasă Local Dolj Dolj: Și-a omorât tatăl cu un topor

Dolj: Și-a omorât tatăl cu un topor

Și-a omorât tatăl cu toporul
Și-a omorât tatăl cu toporul

Un bărbat din Poiana Mare i-a provocat moartea tatălui după ce l-a lovit puternic în timpul unui conflict. Bărbatul nu a murit pe loc, însă loviturile provocate de fiul său cu un topor i-au adus moartea, la spital.

„În seara zilei de 01 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați de o femeie din comuna Desa, cu privire la faptul că, soțul său în vârstă de 66 de ani ar fi fost agresat fizic de fiul acestora, de 43 de ani.
La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă din cadrul Secției. S-a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul de 43 de ani l-ar fi lovit pe tatăl său cu un obiect contondent în zona picioarelor. Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a decedat în dimineața zilei de 2 iunie“, au transmis polițiștii doljeni.

Criminalul a lovit cu toporul

Bărbatul de 43 de ani și-ar fi lovit tatăl cu un topor. Loviturile au fost atât de puternice încât victima a pierdut foarte mult sânge. Cel mai probabil i-a fost secționată o arteră importantă.

„Având în vedere circumstanțele comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz. În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul de 43 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul zilei de 03 iunie, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia“, au mai spus polițiștii.

Citește și: „Te-a tras curentul”, mit sau realitate?

Exit mobile version