Acasă Local Gorj Jandarmii gorjeni, la datorie în minivacanța de 1-5 iunie

Jandarmii gorjeni, la datorie în minivacanța de 1-5 iunie

Jandarmii gorjeni, la datorie în minivacanța de 1-5 iunie
Jandarmii gorjeni, la datorie în minivacanța de 1-5 iunie

În perioada minivacanței din perioada 1-5 iunie, Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi din structurile de ordine publică, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele organizate în spațiul public precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor.

În atenția jandarmilor gorjeni vor fi asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică a participanților la Zilele comunei Drăguțești Zilele orașului Țicleni, la manifestația comemorativă „Imn pentru Domnul Tudor” de la Padeș și la stadionul din Bustuchin pe timpul finalei Cupei României la Fotbal-faza județeană, unde organizatorii estimează participarea unui număr mare de persoane.

Împreună în misiuni în această perioadă jandarmii vor fi și cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, în zonele mănăstirilor și bisericilor pe timpul slujbelor religioase de Rusalii și organizăm în comun activități de Ziua Copilului în Piața Prefecturii și la Shopping City Târgu-Jiu.

Concomitent cu misiunile de ordine publică planificate, vor fi asigurate şi măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională la toate obiectivele din responsabilitatea jandarmilor gorjeni.

Şi jandarmii montani sunt la datorie

Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana vor acționa pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor care vor fi în zonele montane precum și pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

„Recomandăm turiştilor care vor merge în zonele turistice montane din județul Gorj, să parcurgă traseele turistice marcate corespunzător, să fie echipați adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele.

În această perioadă vom continua și acțiunile pentru protejarea fondului piscicol și a respectării măsurilor de prohibiție în zona habitatelor piscicole naturale din județul Gorj.

Le urăm tuturor copiilor un sincer și călduros ,,La mulți ani!”, o copilărie magică și un viitor frumos ca sufletul de copil!”, conform IJJ Gorj.

Citeşte şi: Ziua Copilului, sărbătorită în Parcul „Coloanei fără sfârșit”

Exit mobile version