Acasă Local Primăria Craiova cumpără mașini de spălat pentru Stadionul de Fotbal și uscătoare...

Primăria Craiova cumpără mașini de spălat pentru Stadionul de Fotbal și uscătoare de păr pentru Water Park

Restricţii de circulaţie pentru meciul dintre Universitatea Craiova şi FCU 1948

Primăria Craiova cumpără mașini de spălat pentru Stadionul de Fotbal și uscătoare de păr pentru Water Park.

Ce mărunțișuri mai cumpără Primăria Craiova sau ce mici achiziții mai face administrația locală? Aflăm de pe lista de achiziții a primăriei. Administrația locală a trecut pe lista achizițiilor directe două mașini de spălat și curățat pardoseli, necesare întreținerii curățeniei în incinta Stadionului de fotbal. A doua achiziție pe lista primăriei sunt cele 42 de uscătoare de păr profesionale pentru Water Parkul din Luncă. Niște mărunțișuri s-ar putea spune, dar indispensabile, spune administrația locală craioveană.

Stadionul „Ion Oblemenco“
Stadionul „Ion Oblemenco“

Primăria Craiova completează dota Stadionului de fotbal

Cele două mașini de spălat și aspirat vor fi folosite pentru întreținerea curățeniei în incinta Stadionului. O suprafață de 15.000 de mp va fi curățată și igenizată cu ajutorul acestor mașini, după fiecare eveniment. În acest fel, curățenia se va fece într-un timp mai scur și cu costuri mai mici. Prin urmare cele două mașini electrice trebuie să curețe orice suprafață acoperită cu mozaic, linoleum, beton sclivisit acoperită cu rășină sau vopsea specială.

Primăria este dispusă să de pe cele două mașini 54.002 de lei, iar ofertanții sunt așteptați până azi, 08.05.2023. În cele din urmă va fi aleasă oferta cu cel mai mic preț. În descrierea din caietul de sarcini este prevăzut ca: o mașină de spălat și curățat să fie cu post de conducere, iar cea de-a doua să nu fie dotată cu post de conducere.

Totodată, Primăria Craiova caută o firmă care să-i ofere servicii de revizie, updatare și asistență tehnică pentru cele două tabela de scor din incinta stadionului. 37.680 de lei urmează să plătească administrația locală craioveană pentru aceste servicii. Prestarea serviciilor se va efectua de la semnarea contractului până la sfârșitul acestui an.

Water Park-ul are imperios nevoie de uscătoare de păr

Water Park

Craiovenii care vor merge la Water Park nu vor mai duce lipsă de uscătoare de păr. Acestea au lispsit din dotarea Water Park-ului încă de la deschiderea acestuia din anul 2017. Reprezentanții complexului au făcut reprede un calcul și au stabilit că pentru fiecare vestiar are nevoie de câte trei uscătoare de păr. “Specificăm faptul că avem un număr de 14 vestiare, în care este imperios necesar să avem uscătoare de păr pentru clienții complexului, ceea ce înseamnă un număr de 3 uscătoare de păr pentru fiecare vestiar în parte”, se spune în caietul de sarcini.

Cum Complexul Water Park are 14 vestiare, primăria trebuie să achiziționeze un număr de 42 de uscătoare de păr profesionale. Cele 42 de uscătoare de păr trebuie să aibă o putere de 1.500 W.

Costul celor 42 de uscătoare este de 25.743,56 de lei. Ofertanții sunt așteptați până la date de 11.05.2023.

Exit mobile version