Acasă Local Dolj Autobuz supraetajat pentru vizitatorii Târgului de Paşte din Craiova

Autobuz supraetajat pentru vizitatorii Târgului de Paşte din Craiova

Autobuzul supraetajat este pregătit pentru a transporta vizitatorii Târgului de Paşte
Autobuzul supraetajat este pregătit pentru a transporta vizitatorii Târgului de Paşte

Primăria Craiova şi RAT SRL au pregătit un autobuz supraetajat pentru cei care vor să viziteze Târgul de Paşte. Acesta va fi organizat în Parcul Nicolae Romanescu.

Autobuzul a fost colantat cu tema de Paşte. Pe el este inscripţionat şi intervalul în care va fi deschis târgul prilejuit de această sărbătoare. Este vorba despre perioada 1 aprilie – 1 mai.

Unde vor fi staţiile autobuzului

„Primăria Craiova, prin RAT SRL, pune la dispoziția cetățenilor, pe perioada 1 aprilie – 1 mai, cât durează Târgul de Paște, un autobuz supraetajat care va avea ca traseu: Sala Polivalentă, Casa Băniei, Grădina Botanică, Palatul Administrativ, Parcul Romanescu. Autobuzul turistic va circula în intervalul orar 10.00 – 20.00 și va avea ca stații Sala Polivalentă, ca punct de plecare, Grădina Botanică – stația de la Schmit, Palatul Administrativ – stație la English Park, fosta Casă a Căsătoriilor – str. CD Fortunescu, Parcul Romanescu. Prețul biletului va fi de 3 lei și se va putea achiziționa direct din autobuz. Având în vedere că în zona Parcului Romanescu numărul de locuri de parcare este limitat, rugăm cetățenii sa folosească acest traseu care le asigură posibilitatea să lase mașinile în parcarea subterană de la Teatru și să ajungă în cele mai bune condiții la Târgul de Paște!“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina de Facebook.


Aşadar, oricine vrea să ajungă la Târgul de Paşte din Romanescu şi să evite stresul găsirii unui loc de parcare poate folosi autobuzul supraetajat. Mai ales că biletul are acelaşi cost ca pentru oricare alt mijloc de transport în comun din oraş.

Citeşte şi: Cum mai arată Craiova economică şi socială

Exit mobile version