Acasă Local Gorj Bărbat din Gorj, arestat pentru tentativă de omor

Bărbat din Gorj, arestat pentru tentativă de omor

Bărbat din Gorj, arestat pentru tentativă de omor
Bărbat din Gorj, arestat pentru tentativă de omor

Un bărbat din comuna Bengești-Ciocadia, Gorj, a fost arestat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a stabilit că în ziua de 24 martie, în jurul orei 17.00, cel reținut pentru tentativă de omor i-a aplicat unui bărbat lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut pe solul constituit din beton.

După aceasta, agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri, producându-i leziuni traumatice craniene grave care i-au pus în pericol viaţa, după cum au stabilit anchetatorii.

„Astfel, s-a reţinut că la data de 24.03.2023 persoana vătămată S.M. a desfăşurat activităţi gospodăreşti la locuinţa unei alte persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, împreună cu mai multe persoane. După desfăşurarea unor activităţi şi servirea mesei de prânz, în timpul căreia s-au consumat băuturi alcoolice, persoanele prezente au reluat lucrul în gospodăria respectivă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între victima S.N. şi agresorul C.V., cel din urmă începând să-l lovească pe S.N. cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, pe beton, după care agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri.

Pentru aplanarea conflictului şi încetarea actului de agresiune a intervenit un martor, care l-a luat pe agresor de deasupra victimei şi a stropit victima cu apă pe faţă pentru a-şi reveni din starea de inconştienţă în care se afla. Din raportul de expertiză medico-legal din 26.03.2023 rezultă că victima S.N. prezintă un traumatism cranio-cerebral grav, leziunile s-au putut produce în data de 24.03.2023 prin lovire cu şi de corp dur, necesitând pentru vindecare 50-55 de zile îngrijiri medicale, iar leziunile traumatice au pus în primejdie viaţa victimei.

Persoana vătămată S.N. este internată în Secţia ATI a Spitalului nr. 1 Craiova, fiind operată la data de 25.03.2023. Inculpatul a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 25.03.2022, ora 19.30”, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Exit mobile version