Acasă Local Gorj Jaf cu cagule și agenți de pază atacați la o unitate minieră...

Jaf cu cagule și agenți de pază atacați la o unitate minieră din CEO

Gorj: Bărbat din Scoarța, reținut pentru șantaj și lovire
Gorj: Bărbat din Scoarța, reținut pentru șantaj și lovire

Doi indivizi au fost reținuți în urma unui jaf care a avut loc la Complexul Energetic Oltenia. Potrivit IPJ Gorj, pe 23 martie, Secția 5 Poliție Rurală Rovinari a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din localitatea Urdari, despre faptul că persoane mascate ar fi încercat să sutragă un cablu electric de la un utilaj minier dezafectat, aflat într-o fostă carieră minieră de pe raza localității Peșteana Jiu.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au încercat să sustragă un cablu electric de la un excavator minier dezafectat, secționându-l în mai multe bucăți.

Cei doi au fost surprinși în flagrant de agenții de securitate, iar unul dintre bănuiți, care purta o cagulă pe față, ar fi exercitat acte de violență împotriva celor doi agenți de pază, cu scopul de a-și asigura scăparea, după care au părăsit locul faptei, abandonând cablul electric.

În urma administrării probatoriului, pe 24 martie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați de 34 și 337 de ani, ambii din orașul Rovinari, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Exit mobile version