Acasă Local Dolj Şoferi prinşi conducând cu 144 şi 127 km/h în Craiova

Şoferi prinşi conducând cu 144 şi 127 km/h în Craiova

Şoferi prinşi conducând cu 144 şi 127 km/h în Craiova

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Cernăteşti, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, în municipiul Craiova, cu viteza de 144 km/h (+94 km/h).

Aceasta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor OUG nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Prelungierea Bechetului, în municipiul Craiova, cu viteza de 127 km/h (+77 km/h).

Şi acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor OUG nr. 195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pe principalele drumuri din județ pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 453 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 95.000 de lei, au reținut 36 de permise de conducere, retras 7 certificate de înmatriculare și constatat 10 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Exit mobile version