Acasă Local Dolj Șofer băut, prins la volanul unei mașini cu numere false

Șofer băut, prins la volanul unei mașini cu numere false

Șofer băut, prins la volanul unei mașini cu numere false
Șofer băut, prins la volanul unei mașini cu numere false

Un bărbat, de 45 de ani, din comuna Podari, a fost reținut vineri, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Joi seară, la ora 23.00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele provizorii montate aparțin altui autoturism.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul refuzând recoltarea de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat, la data de 03 martie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Sâmbătă, instanța de judecată a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Exit mobile version