Acasă Magazin 141 de permise, reținute de polițiștii gorjeni în ultimele zile

141 de permise, reținute de polițiștii gorjeni în ultimele zile

141 de permise, reținute de polițiștii gorjeni în ultimele zile
141 de permise, reținute de polițiștii gorjeni în ultimele zile

Polițiștii gorjeni au intervenit în ultimele 4 zile la 338 de evenimente, dintre care 215 semnalate prin apelul unic de urgență 112.

În cele patru zile ale minivacanței de Ziua Unirii, polițiștii au aplicat 1168 sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 487.000 lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, fiind reținute 141 de permise de conducere pentru comiterea diferitelor nereguli, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Tot ca măsură complementară, au fost retrase 56 certificate de înmatriculare, pentru diversele abateri constatate de polițiști. De asemenea, au fost constatate în flagrant delict 10 infracțiuni, iar față de trei persoane polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

De precizat, este faptul că în perioada menționată nu au fost comise fapte care să aducă atingere unui climat de ordine și siguranță publică a cetățenilor și nu a fost înregistrat nici un eveniment rutier grav.

Exit mobile version