Acasă Local Gorj Scandal în fața unei pensiuni din stațiunea Rânca

Scandal în fața unei pensiuni din stațiunea Rânca

Bărbat arestat pentru că și-a violat fiica vitregă, care a născut apoi un copil
Bărbat arestat pentru că și-a violat fiica vitregă, care a născut apoi un copil

Un bărbat a ajuns în arestul IPJ Gorj, după ce a fost implicat într-un scandal în fața unei pensiuni din stațiunea montană Rânca.

Polițiștii din Novaci au fost sesizați de către o femeie, de 40 de ani, din oraș, cu privire la faptul că în fața unei unități de cazare din Rânca are loc un conflict între mai multe persoane.

Lucrători din cadrul Jandarmeriei Gorj și polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au pornit în urmărirea unui autoturism în care se aflau persoanele implicate în conflict, ulterior acesta fiind identificat pe DN 67C Rânca.

Polițiștii au stabilit că un bărbat, de 34 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, a scos dintr-un autoturism un obiect tăietor-înțepător, amenințând mai multe persoane aflate în fața unității de cazare.

Ulterior, din autoturism a coborât un alt bărbat, de 27 de ani, din comuna Sinești, județul Vâlcea, care a scos o armă, în urma verificărilor stabilindu-se că este vorba despre un pistol (tip airsoft) nesupus autorizării.

A ameninţat cu moartea poliţiştii

Polițiștii au stabilit că bărbatul de 34 de ani a condus un autoturism pe raza Zonei Turistice Montane Rânca fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, pe parcursul intervenției, bărbatul a adresat polițiștilor amenințări cu moartea.

Marţi, 17 ianuarie, în urma administrării probatoriului s-a dispus măsura reținerii față de bărbatul de 34 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, acesta fiind  arestat preventiv pentru 30 de zile.

Exit mobile version