Acasă Advertoriale Până vineri, Atelierul lui Moş Crăciun poate fi vizitat gratuit la Craiova

Până vineri, Atelierul lui Moş Crăciun poate fi vizitat gratuit la Craiova

Atelierul lui Moş Crăciun, amenajat în mod inedit într-un autocar, a poposit luni în Piața Mihai Viteazul din Craiova şi va putea fi vizitat de copii și părinți până vineri, 23 decembrie, începând cu orele 14:00 și până seara, târziu. În Atelier, alături de Moș și elfii săi ocupați să confecționeze cadouri, vor putea fi văzute un orăşel în miniatură, păpuși animatronice și o dioramă.

Accesul este gratuit, iar Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, iniţiatorul evenimentului, îi invită pe toţi vizitatorii Târgului de Crăciun să facă o incursiune în lumea magică găzduită de originalul autocar.

„Atelierul lui Moș Crăciun a poposit la Craiova. în piața Mihai Viteazul. Ne dorim ca deopotrivă cei mici și cei mari să se bucure de atelierul mobil al Moșului, pe care îl pot vizita în perioada 19-23 decembrie. Cei care vor avea curiozitatea să facă o vizită vor putea arunca o privire asupra pregătirilor din atelier de dinaintea marii călătorii din Ajun. Li se vor dezvălui toate acestea prin intermediul muzicii, al video-proiecțiilor, ecranelor și jocurilor de lumini, dar și prin orășelul în miniatură care prinde viață la doar o apăsare de buton”, a transmis Laurenţiu Tudor, managerul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”.

Exit mobile version