Acasă Advertoriale Laser ultra performant pentru epilare definitivă, la ID Studio

Laser ultra performant pentru epilare definitivă, la ID Studio

Epilarea definitivă este unul dintre cele mai frecvente servicii oferite de saloanele de înfrumusețare, însă în unele cazuri, ceea ce este promovat drept epilare definitivă este doar epilare cu lumină intens pulsată, care nu elimină firul de păr în totalitate. În schimb, laserul diodă oferă epilare definitivă prin arderea firului de păr, iar laserele de ultimă generație sunt cele mai sigure, pentru că nu irită pielea și pot fi folosite pe toate tipurile de piele. Unul dintre cele mai bune echipamente laser pentru epilarea definitivă, vârful de gamă al seriei de echipamente pentru saloane,este Elysion Pro, disponibil și pentru craiovence la ID Studio.

„Când a trebuit să alegem pentru un echipament laser, am ales ce era mai bun, pentru că ne dorim nu doar eficiență, dar și siguranță pentru clientele noastre. Iar acest laser oferă atât siguranță, cât și eficiență”, a declarat Ionuț Dincă, managerul ID Studio. „Acum avem și o nouă colaborare, o colegă specializată în lucrul cu acest aparat, cu o vastă experiență în spate, astfel că asigurăm cele mai bune rezultate”, a adăugat acesta.

Elysion Pro unul dintre cele mai sigure, eficiente, rapide și puternice echipamente de pe piață și a fost desemnat cel mai performant laser diodă pentru epilare definitivă de revista Vida Estetica, cu rezultate vizibile de la prima ședință.
Laserul de la ID Studio este mult mai eficient față de alte lasere care nu încălzesc suficient firul de păr, dar supraîncălzesc pielea. Elysion Pro deține tehnologia crystal freeze, care protejează pielea și oferă o senzație de confort pentru că permite răcirea zonei între impulsuri și nu provoacă usturimi.

Programările la ședințele cu Elysion Pro se pot face pe Nova Booker, aici: https://mero.ro/p/ionut-dinca-studio. Laserul se găseşte la salonul de pe Calea Severinului, nr. 2D.

Exit mobile version